Dasar Web

​​www.biosafety.gov.my adalah hak milik dan dikelolakan oleh Jabatan Biokeselamatan (JBK), Kementerian Sumber Asli dan Kelestarian Alam

– Semua bahan yang terkandung di dalam laman web ini, termasuk ke semua rekabentuk, penulisan, gambar-gambar dan juga perisian komputer ataupun mana-mana isi kandung yang ​tertera di laman web ini adalah dilindungi oleh hakcipta, cap dagang atau apa-apa hak milik yang dimiliki oleh JBK, kecuali yang telah dinyatakan.
– Tiada bahagian di dalam laman web ini yang boleh dibuat salinan, disimpan atau digunakan di dalam mana-mana portal lain atau digunakan di dalam mana-mana jenis sistem elektronik pemuat turun data umum atau peribadi atau apa jua perkhidmatan tanpa mendapat kebenaran bertulis dari JBK.
– Isi kandungan laman web ini disediakan bertujuan untuk membekalkan pengguna laman web ini dengan maklumat am dan bukan sebagai pengganti bagi nasihat undang-undang dan pelaburan.
– Isi kandungan laman web ini adalah dianggap sebagai tepat dan dikemaskini pada dan ketika tarikh yang tertera di muka hadapan laman web ini.
– Selain itu, pemerhatian yang teliti telah dibuat dalam menyediakan maklumat di laman web ini dan JBK tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa ketidaktepatan dan ketidaksempurnaan maklumat di laman web ini.
– Versi terakhir apa-apa dokumen di dalam laman web ini adalah seperti salinan asal dokumentasi yang telah difailkan di JBK.
– Tiada bahagian di dalam laman web ini yang dibenarkan untuk dipautkan oleh mana-mana laman web tanpa mendapat kebenaran bertulis dari JBK.
– Mana-mana laman web yang dipautkan ke laman web ini bukanlah di bawah penjagaan JBK.
– JBK tidak bertanggungjawab atas isi kandungan mana-mana laman web yang dipautkan, atau apa-apa perubahan kepada laman web tersebut.
– Permohonan untuk mendapat kebenaran pautan ke laman web ini perlu dibuat secara bertulis:

 
E-mel : dob[at]biosafety[dot]gov[dot]my
Faksimili : +603-
Alamat Surat Menyurat:
Jabatan Biokeselamatan
Kementerian Sumber Asli dan Kelestarian Alam
Aras 4, Blok F11, Kompleks F
Lebuh Perdana Timur, Presint 1
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62000 Putrajaya, Malaysia

inflatable obstacle course

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
ms_MYMS